Laudă-mă, soro!

Trebuie să o fac şi pe asta, mă simt mândră. Nu de alta, dar tinerele talente trebuie recunoscute şi încurajate. Că se întâmplă ca persoana în cauză să fie fix sora mea – Vanda Sipoş– , este o pură coincidenţă.

Dacă mă întrebi multe lucruri despre ce face atunci când pleacă la alergatul ei, încep să mă pierd. Mă rătăcesc în timpi, probe, antrenamente lungi şi obositoare. Ştiu doar să îţi spun că face atletism de trei ani şi că om mai pasionat ca ea nu am văzut. Aşa se face că a fost cooptată în Lotul Naţional de Atletism. Unde mai pui că va pleca în iulie anul curent la Campionatul Mondial de cadeţi, în Doneţk-Ucraina. Da, sună pompos, dar nu mulţi ştiu de câtă muncă este nevoie ca să ajungi aşa departe.

Numai anul trecut a alergat 2250 kilometri şi asta în condiţiile în care nu trecuse (încă!), la regimul draconic de două antrenamente pe zi. Ca o comparaţie, deşi abia a trecut o lună din noul an, are la activ deja 400 kilometri. It’s something, I’m tellin’ you!

Sunt sigură că mai sunt mulţi care se antrenează la fel ca ea, ceea ce e lăudabil, desigur! Cu toate asta, corpul meu, care se urcă şi coboară din tramvai mai des decât mi-aş fi imaginat vreodată, este speriat frustrat de numărul kilometrilor alergaţi. Dă-mi şi mie din rezistenţă, fiinţă mică!

Prima în pluton, mai sus numita, Vanda Sipoş

574940_379501828771948_190643716_n 582173_388246267897504_610958775_n

Advertisements

4 Comments Add yours

 1. AdmiratorMobi says:

  Genial articolul !

  Like

 2. Laura says:

  Scrii foarte mișto, tu trebuia să ai blog până acuum!

  Like

  1. anasipos says:

   Well, thanks, pentru toate este un început!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s