Aur pe patru roți

lady-gaga-fame-garticle-005Stilul excentric care a făcut-o cunoscută pe diva americană, Lady Gaga, trebuie întreținut și alintat mereu, ca pe o pisică antipatică de care nu reușești să scapi, iar artista face asta prin aparițiile sale care bat la ochi. După ce a anunțat în decembrie lansarea unui brand de apă îmbuteliată, pentru ca astfel să pătrundă pe piața produselor destinate stilului de viață sănătos dând la propriu „apă la moară”, cântăreața a ieșit luna aceasta în public într-un scaun cu rotile ale cărui părți metalice sunt placate cu aur de 24 de carate. Tapițat cu piele neagră, scaunul a fost făcut la comandă de designerul din New York, Ken Borochov, și a costat 15.000 de dolari.

Fiță sau nu, scaunul cu rotile era o necesitate, după ce Gaga a fost operată la sfârșitul lunii februarie din cauza unei rupturi de ligament apărute la nivelul șoldului drept. Costul operației de refacere este însă derizoriu în comparație cu cele 25 de milioane de dolari pe care artista le-a pierdut anulând ultimele 25 de concerte din turneul  mondial în care se afla de doi ani, „Born This Way Ball”.

Deși „total devastată și disperată”, potrivit one.ro, artista este susținută de fanii săi pe rețelele de socializare. Microbloggerii postează permanent pe contul ei de Twitter  mesaje și fotografii încurajatoare. Într-unul din colajele foto recente, Gaga și al său aurit scaun cu rotile apar alături de Regele Pop, Michael Jackson, care, din cauza unei probleme cu spatele, a trebuit să se deplaseze la rândul lui în 2008 într-un fotoliu rulant. Aluzie măgulitoare, dar care face trimitere de fapt la lupta tăcută a divelor actuale pentru titlul de Regină Pop. Michael Jackson a fost singurul candidat puternic la titlul de Rege Pop, dar ce te faci acum, când se bat mai multe pe același loc? Rihanna, Beyonce, Britney Spears, Madonna sau Gaga, fanii se întrec în a le urmări îndeaproape. Titlul este pasat însă între Lady Gaga, ce impresionează prin turneele impunătoare și Madonna, care deși în ultimii ani nu a mai avut apariții pe piața muzicală, rămâne în preferințele publicului.

Imobilizată în accesoriul prețios, Gaga nu duce lipsă de activitate și are planuri de nuntă. Lady Starlight, o bună prietenă a divei americane, a declarat că artista se va căsători în această vară cu actorul Taylor Kinney, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului „You and I”, realizat în 2011. Rămîne de văzut dacă va ieși din perioada de convalescență pînă atunci sau dacă o vom vedea pe Lady  Gaga mireasă pe patru roți fără cai putere.

Text publicat în Opinia Veche,  Iași, 18 martie 2013

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s