M-am îmbătat

Și nici măcar nu am băut.

946308_587605804591487_750768341_n

Există însă momente în care te simți de parcă aburii alcoolului s-ar fi jucat nițel cu tine. Deși tu n-ai mai pus un strop de băutură în gură de hăt, mult timp. Trăiești ca și cum nimic pe lumea asta nu te poate atinge și nu-ți poate dăuna. Și ți-e bine în intangibilitatea ta.

Problema vine atunci când  sentimentul ăsta îmbătător se pupă spre exemplu cu personalitatea unuia ca mine, un veșnic visător, cu ochii deschiși, închiși, întredeschiși și cum mai vrei. Cum ar veni, nu e de ajuns că în viața de zi cu zi ești cam căscat, uiți ce faci, treci strada greșit, calci în toate bălțile sau te împiedici până și de cea mai slabă așchie de pe stradă. Nu, tu vrei mai mult.

Așa că decizi să te îmbeți. Cu vise mari pe care vei ajunge să le trăiești într-o zi (câtă siguranță, câtă aroganță!). Cu zâmbetul cuiva drag. Cu un alint abia soptit, dar pe care l-ai auzit doar tu. Era doar al tău și pentru tine. L-ai prins din mers și ți l-ai însușit fără să mai adaugi nimic. Cu un telefon dat la nimereală unui vechi prieten. Cu vocea mamei. Și câte și mai câte.

Suntem proști. De ce să te îmbeți cu vreo băutură amărâtă dacă sunt atâtea lucruri în viață care te copleșesc și îți iau capul?

Eu m-am decis. Apa de la robinet e cea mai sănătoasă. Asta, și toți oamenii frumoși din viața mea.

 

Sursă imagine: http://onangles.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s