Şut şi … plină-i închisoarea!

Vă mai amintiţi ce a mîncat Gigi Becali în prima zi petrecută după gratii? Nu? Nici eu. A avut grijă însă jurnalistul român să ne informeze cu promptitudine de starea amicului nostru, ţinîndu-ne în update-uri după update-uri, care mai de care mai detaliate. Aşa-s de zeloşi reporterii ăştia, încît pariez că de n-ar fi fost împiedicaţi de zăbrele, ar fi mers chiar şi pînă la baie după Gigi. Aşa, doar ca să se asigure, poate, că a mîncat într-adevăr.

meme-lc-55-1000x641Dar să vezi tu, nenică, treabă multă pe capul reporterului nostru de acum încolo. Păi cum de ce? Nu vezi că parcă a tunat şi i–a adunat? E impropriu spus, e drept, pentru că cei opt „îndosariaţi” din lumea fotbalului autohton nu sunt deloc „adunaţi”, ci mai degrabă împrăştiaţi care mai de care în cîte-un penitenciar, prin vreun colţ de ţară.

Care-s prin Rahova, care prin Dolj. Doi sînt pesemne la Constanţa, de-i ţin de cald vărului Gigi, deja obişnuit cu viaţa „la rece”.

Ei, de acum să te ţii. Şi tu şi televizorul tău. O să fim asaltaţi. Sau mai bine astupă-ţi urechile şi du-te de citeşte o carte. Iar înainte de asta să nu uiţi să scoţi televizorul ăla totuşi din priză. Vorbim despre un adevărat exces de zel în zilele astea, n-ar fi exclus să se deschidă singur. Nimic nu mai miră.

Păi cum de ce să faci toate astea? Vrei să tot auzi cum „Meme” Stoica are, de exemplu, „ochii cîrpiţi de somn” după doar o singură noapte în spatele gratiilor? Şi ăsta e doar unul, dar stai să vezi cînd or descoperi zeloşii ăştia din presă şi durerile celorlalţi şapte.

Cît încă e subiectul cald, am dat un search pe Google. Ca să nu murim proşti. Era vorba de supă de găluşte şi iahnie de fasole cu cîrnaţi. Prima masă a lui Becali la mititica, desigur.

Text publicat pe site-ul agenţiei de presă a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, CuzaNet

Sursă foto: http://storage0.dms.mpinteractiv.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s