Doar fanii Game of Thrones ar înțelege

*Nu ofer spoilere din ultimul episod al sezonului patru, citiți fără grijă.

10366063_10152467524847889_7760193416747605580_n
Și a mea

E ca și cum m-aș împușca singură în cap de fiecare dată când mai termin un episod din Game of Thrones.

Habar nu am ce face George R.R. Martin când mai adaugă vreun capitol la cărțile ce stau la baza serialului, sau ce fac producătorii la fiecare episod, dar notele de pe IMDb sar de fiecare dată peste 9.5.

Nu știu cum se face de ajung fanii GoT din Statele Unite să se înghesuie în baruri duminică de duminică și să urmărească serialul mai ceva decât cei mai înfocați microbiști. Dar îi înțeleg pe deplin, mai că îmi pare rău că nu ne strângem și noi prin oraș să vizionăm episodul nou lansat.

buzzfeed.com
buzzfeed.com

Se întâmplă ceva și nu ești tu când ți-e foame te uiți la Game Of Thrones. Caști gura a nedumerire, te freci la ochi să vezi dacă e pe bune, oftezi a resemnare și ridici din umeri. Până la urmă, Valar Morghulis (All men must die), nu-i așa?

Cred că unul dintre cele mai solide motive pentru care Game of Thrones e o isterie în întreaga lume este finalul abrupt al fiecărui episod, nu mai spun de sfârșitul de sezon.

Cum spuneam la început, după scena de final te simți de parcă te-a lovit cineva cu o rangă în cap, de stai să îți revii câteva secunde cu o ușoară atitudine de om șocat și gura încet întredeschisă.

Pariu că abia așteaptă următorul sezon?

Sigur, mai e și varianta „Ce draci am!! Nu mă mai uit în viața mea la serialul ăsta! Mama mă-sii, de ce s-a terminat așa?!?”, însă deja vorbim de fanatism dus la extrem.

 

Funniest_Memes_today-s-lesson-kids-wear-a-helmet_11
Lecții de viață 🙂

Nu am vizionat încă serialul ce a apărut ieri în Statele Unite. Aștept să îmi adun doi prieteni și să copiem atmosfera din barurile din State. N-am nici o cască de motocicletă sau vreo apărătoare de căpățâni prin casă (fanii știu de ce),dar cred că am prieteni pașnici, care nu se transformă în fața serialului. Însă e bine de știut. Cu Game of Thrones nu e de glumit.

 

 

Surse: IMDb, BuzzFeed, Game of Thrones Memes.

 

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s