Vara asta mă cheamă Popa

*lămurire publică

Nu m-am măritat între timp. Nu mi-am schimbat numele legal. Sunt doar eu. Veșnica și zăpăcita Ana Sipoș, sub umbrela altui nume.

Asta se întâmplă când te joci cu politica celor de la Facebook. Cărora le transmit pe această cale cele mai dulci urări de bine pe care le cunosc. La cel mai ironic mod posibil, desigur.

facepalm-photoSă nu faceți ca mine și să vă schimbați numele numai de vă măritați sau mai știu eu ce chestie perfect legală care are sens sută la sută. Eu mă țin de glume și în realitate îmi sap groapa singură.

Pentru că oricât de inocentă și scurtă  ar fi fost gluma mea, nu am voie să mă întorc la numele meu real pe Facebook vreo 60 de zile. Așa că vara asta mă cheamă Popa. Sau cel puțin până se sinchisesc cei de la Facebook să tragă un ochi pe report-urile pe care le-am trimis până m-am plictisit. În final, ori te obișnuiești, ori te dai la fund până te poți întoarce la numele tău, ori te măriți. Una din trei.

Cică alde Sipoș ar fi nume unguresc. Aș avea ceva rădăcini de ungur în mine. Cândva, cineva, spunea: jos cu ungurii. M-au ajuns blestemele din urmă.

 

Sursă foto: picturesnew

 

Advertisements

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s