Urâți-mă, fraților

10940573_1846256058817056_3422147756465733980_nM-am agățat recent într-un schimb de vorbe online cu un anume ics. Sau o icsă, sexul persoanei este irelevant. Aparent nu i-a plăcut să i se trântească adevărul în față.

M-a nimerit pe mine, aia de îți spune tot ce vrei și ce nu vrei , fix când ți-e lumea mai dragă, tocmai pentru că-s omul care nu suportă ipocriziile, văicărelile, falsitățile sau, simplu și foarte pe scurt, prostia.

Sunt alergică la de astea și marea mea problemă, de când mă știu, este faptul că nu vreau să îmi țin gura. Așa se face că dacă vreunul se plânge mult pe lângă mine i-o tai frumușel. Să se învețe să împartă energii pozitive.

Acum, sigur că nici eu nu împart pozitivism când mă iau la o trântă verbală cu vreunul, e drept. Încerc însă să ies cât mai repede posibil din zona de călcare pe coadă. Ăștia de au mintea odihnită sunt renumiți ca fiind periculoși, cu ei nu te pui.

Ți-aș spune în față ce cred că e în neregulă cu tine și fără să am aproape trei ani de jurnalism în spate.

Am fost așadar acuzată că folosesc tertipuri şi tactici jurnalistice în schimbul de replici. E drept că îmi place să îmi aleg cuvintele, mai ales în scris, dar nu prea are treabă alba cu neagra. Ți-aș spune în față ce cred că e în neregulă cu tine și fără să am aproape trei ani de facultate în spate. Iar dacă e să întorc din nou problema,  mă bucur că pot să mă folosesc de ce am învățat, așa măcar știu că nu am făcut școală degeaba.

Să îmi fie cu iertare. Am chichițele mele de care mă împiedic. Sunt egoistă pe alocuri, vorbesc mult, îmi place de moaca mea și îmi pasă puțin spre deloc de nimicurile care ne aglomerează viața (aici intră și oameni în ecuație). Pentru asta, vă rog, scoateți ura la suprafață și nu o lăsați să mocnească la interior, că hateri am mai văzut. Iubire știu unde să caut.

Sursă foto: Virgin Radio Lebanon

Advertisements

One Comment Add yours

  1. Laura says:

    Narcisisto, huă.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s