Cum să devii handicapat

130215122005-divorce-rate-valentines-620xaE pentru voi, părinții iresposabili, voi ăștia de nu aveți minte. De vă purtați mai imatur decât copiii pe care îi aveți în ogradă. Să vă doară, chiar vreau să vă doară.

Credeți că v-ați găsit jumătatea, eterna și clișeistica jumătate, la optișpte, douăj’ de ani și hop, fuguța la altar. Vă jurați credință și ce Dumnezeu se mai spune în fața preotului și vă sărutați ca să încununați cu succes minunatul pact.

Cinci ani mai târziu vă târâți prin tribunale. Voi, jumătățile, eternele și clișeisticile jumătăți.

Între timp ați adăugat vreo două-trei suflete la populația planetei. Și îi întrebați calm. La mama sau la tata? Să fiți siguri că ăștia mici vă înjură în gând fix în acel moment. Iar mai apoi stai și te scobești între dinți ca să îți dai seama de ce te reneagă când ți-e lumea mai dragă.

E ca și cum ai lua un topor în mână și i l-ai azvârli copilului fix în moalele capului. Tot cu toporul ăla faci zob ideea de iubire, familie sau căsătorie. Vă felicit. Deja aveți un copil handicapat.

Vă rog, continuați să divorțați. Am cuvinte pentru toți. E tot un altfel de topor și scrisul ăsta. Sper doar să izbească acolo unde trebuie.

Sursă foto: i2.cdn.turner

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s