Durerea în fund de la parter

  • 14:00

E încă bine la etaj. Până  când îmi amintesc că trebuie să cobor cu treburi  extrem de importante până la administrația căminului.

De când m-am mutat dintr-un cămin într-altul anul ăsta (fiindcă am avut medie și așa a vrut mușchiul meu de student cu drepturi!), sila mea față de sistemul prost croit și peticit a crescut atât de mult încât aproape că mă dă afară. Din țară. Încerc să o ucid, seara când mă pun în pat, vreau să o sufoc cu perna și să nu o mai am. Ca să nu mă mai oblige să plec așa departe oricând mi se ivește ocazia. Că nu mă dă nimeni afară din țară decât sila de care mă împiedic zilnic.

Cobor așadar și o fac pe proasta. Las administratorul să mă ia peste picior. „Da, așa am să fac, da, unde semnez, da, mă duc să plătesc.”

Da, fac după cum dictezi, pentru că da, mă car oricum din cuibul tău mai repede decât spui „să-mibagpicioareleînsistemulvostrudeîncuiați”. Și mai fac după cum dictezi pentru că nu am chef să-mi scot fire albe în cap. Țin prea mult la părul meu ca să las o durere undeva să mă atingă.

O durere. Acolo jos. La parter, la ce vă gândeați?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s