Ginecologie în autobuz

Îmi e rău. Am observat că îmi e rău pe autobuz dacă mintea nu îmi e ocupată cu căștile și muzica de care nu mă pot dezlipi oriunde aș merge. Iar nu am baterie la telefon.

Acum pe bune, îmi e rău. În față, o tipă îi explică maică-sii ceva de obstretică și ginecologie. Căștile mele zac leneșe în buzunarul gecii iar urechile-mi sunt obligate să audă ceva ce nu cred că vor să audă. Dau din umeri și arunc priviri pierdute pe geam. O fi studentă la Medicină…

„Și mi-a spus că e posibil să am ceva la ovare și că…” Ok, nu e studentă, iar aici vorbim despre un control ginecologic în adevăratul sens al cuvântului. Nu mai vreau să ascult și sunt și mai țâfnoasă. În stânga mea, o altă agasată de povestea din față apasă pe butonul home  al iPhone-ului ei. E și al ei mort, iar semnul pentru „conectați încărcătorul” ne face în ciudă amândurora. Niciuna dintre noi nu vrea să mai audă despre ovare polichistice sau alte detalii ginecologice picante. Cred că acum ne e rău amândurora.

Iar era să uit să cobor din autobuz și să ajung cu o stație mai sus, la Agronomie. Cred că fără să vreau am fost atrasă de discuția lor. Ba chiar căutam și soluții în gând. N-am mai apucat să le-o comunic, am coborât rapid. Hilmi.ro, draga mea, în cazul în care nu-ți rezolvă cineva ovarele la timp. N-aș vrea să mai agasezi pe mulți in autobuz.

ScreenHunter_13 Nov. 11 18.18

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s