Funduri lustruite în văzul lumii

Trăim într-o lume a fundurilor comerciale. Kim Kardashian, Nicki Minaj, avem exemple bune în fața ochilor.

406283-ac32bbfc-6b94-11e4-b2e3-ff776def1d7cȘi nu că am vrea să le vedem la tot pasul. Apar inevitabil. Pe timeline pe Facebook, pe Twitter, Instagram, la naiba, peste tot funduri lucioase sau bikini ieșiți din pantaloni grosolani de tréning.

ScreenHunter_22 Nov. 15 00.46Nu că ar urla ciuda în mine. Haha, nu. Și nu că tipilor nu le-ar plăcea. Să fim serioși. Ai pe ce pune mâna, domnule, e ditamai fantezia, iar dacă o mai așezi și între lenjerii de pat de satin, acolo ți se blochează mintea. E clar că le place și nici nu sunt de blamat pentru asta.

Ce nu înțeleg eu e pentru ce e așa la modă să te dezbraci și să te afișezi în toată splendoarea. Adică, bine, ai rupt internetul în două (#BreakTheInternet, #KimKardashian), asta ai vrut și na că ai reușit. Și acum ce? Ai inventat #belfie (bottom selfie), sătulă fiind deja de #selfie. Și unde ai ajuns?

Nu văd contextul, nu îmi pot așeza în minte acest gest de a te dezbrăca fără pic de reticențe în fața lumii. Oare ce le spune nepoților la bătrânețe? „În vremurile mele bune, fundul meu era atât de lucios că am rupt gura târgului cu el.”

Capitolul „luciu” cred însă că îi dezgustă pe toți. Nu-ți mai vine parcă să vezi toată gama de canapele pe care ai putea să trântești acel fund. Oare cu ce scop au atașat pe acel trup stratul grosolan de luciu? Încă nu reușesc să îmi dau seama și îmi e frică să mă gândesc în acea direcție. Îți culcă la pământ orice impuls sexual, că tot vorbeam de trânteli pe satinuri, de saltele și canapele de pe salterra.ro.

Ce mă scoate din sărite e „exemplul” pe care îl dau cârdurilor de tinere din toată lumea. Aștept pozele, fetelor, loviți-mă tare, încă nu mi-au ajuns zecile de fotografii cu strălucitorul fund al divei Kardashian. Mai briliant ca al ei nici nu cred că există!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s