Cum să-ți bagi picioarele elegant în vremea de afară

M-am tot scăldat în ultimele zile în politică. Da’ văd că de azi mă scald la propriu în bălți și ploaie, fiindcă afară e vreme de făcut copiii.

M-a pus păcatul să ies din casă cu niște tocuri de zi, comode, ce e drept, dar total ineficiente în fața umezelii (acum, la căldurică, încă îmi simt picioarele reci și încăpățânate, nu vor să se încălzească și pace). Marea mea problemă e că numai gândul la niște ghete sau niște încălțări mai adecvate gri-ului de afară mă face să strâmb din nas. Chiar dacă există și ghete sexi pe această planetă, de mine nu se leagă niciuna.

Sexi sexi sexi

E o chiciță de-a mea. La cei 172 de centimetri ai mei, adaug constant un toc considerabil cam la orice aș purta. Ceea ce face ca în general să fiu cu un cap mai mare decât majoritatea celor printre care mă învârt. Prin urmare, va trebui să mă orientez tot către ceva elegant, ca cizmele de piele, de exemplu. Până când nu se schimbă anotimpul și va trebui să intru în cizmele de iarnă și să renunț la toc. Nu știu cât de elegant aș arăta alunecând ca o divă pe gheață.

Până mă hotărăsc de pe unde să-mi comand vreo pereche de încălțări mai acătării, sunt în siguranță acasă la căldură. Ploaia nu mă răpăie în cap. Și nici copiii nu se fac singuri.

Sursă foto: superpantofi,ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s