Fail à la carte. Ba nu. À la Lady Gaga

De câteva zile încoace, Gaga face senzație din nou în mediul online.

ScreenHunter_101 Nov. 30 00.38

Pe bune acum, femeie, cum Dumnezeu ai loc să respiri printre atâtea tentacule? Oi fi eu mai convențională și comodă dar de aici până la a-ți face apariția la Paris, la ultimul tău concert din turneul ArtRave: The Artpop Ball, într-o rochie care se umflă probabil la comandă, la click, la o simplă atingere (habar n-am și nu mă interesează), e cale cam lungă.

Mai jos, procesul de umflare al chestiei. Oare cine a zis primul că e rochie? Mai mult vreun costum ratat de Halloween.

Aparent, Gaga a avut un ultim an cam zbuciumat și s-a aventurat pe străzile din Paris, când plângând, când mulțumindu-le fanilor pentru suportul acordat pe rețelele de socializare. Toate astea sufocată de creația ce-mi aduce aminte în cel mai sigur caz de o stea de pus în vârful pomului de Crăciun. Și asta cu puțin noroc, că vine Crăciunul acuși și mintea îmi e setată într-acolo.

E fascinant să îți închipui cum arăta la finalul serii, beată și cu cracii pe sus. Nu i se vedea nimic, stați liniștiți, v-am zis eu că nu e rochie. Ca să scutesc însă lumea de efortul căutării, na, poftim cultură!

ScreenHunter_103 Nov. 30 00.50

În rest, toate bune. Trebuia anunțat într-un fel că e gata turneul, nu? Și la cum suntem obișnuiți, mă mir că nu a ieșit cu șorici pe ea, așa, în spiritul Crăciunului mai sus menționat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s