La H&M-ul lăudat

This slideshow requires JavaScript.

Cine spunea că în Piatra Neamț nu se întâmplă nimic se înșela. Zilele astea e de ajuns să te iei după afișele de prin oraș care anunță marea deschidere H&M pe 30 noiembrie în complexul Winmarkt și tot ieși din casă.

Dacă nu ca să mergi la pomul lăudat, măcar să mergi să te amuzi de cei care merg la pomul lăudat.

Lumea știa că nu stă acolo că se dă ceva gratis. Că doar primii 50 primeau un anume voucher, nesemnificativ, praf de aruncat în ochi și de scos adevărații bani din buzunar.

Prin urmare, am două teorii. Stăteau la coadă de plictiseală, conform principiului „n-am ce face în casă, afară e frig, lumea stă la coadă că e trendy, dă să stau și eu”. Asta, ori vorbim de un  mare interes pentru haine, a venit iarna, ne suflă vântu-n buzunare, dar hai să răsplătim puțin eforturile tinerelor cambodgiene care se spetesc în ateliere cu condiții jalnice de muncă. 

Dragi angajați ai complexului Winmarkt din Piatra Neamț, sper că nu v-a pus păcatul să închideți conform programului, acum, la 16:00, înainte să fi satisfăcut fiecare client în parte, dornic să calce pe podeaua lustruită și să atingă țoalele scumpe. Se lasă cu grevă, vedeți că a învățat lumea să își strige of-urile. Iar pe Facebook nu se stă la coadă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s