Painful reminder

ScreenHunter_108 Dec. 04 16.32Am plâns mult. Abia ce mi-am amintit cât de mult am plâns când, la un eveniment oficial din viaţa mea (să îi spunem, banchetul de sfârşit de liceu), am avut în cap cea mai fail coafură din istoria coafurilor fail.

Atât de fail a fost încât mi-am promis că nu mai am ce să caut la coafor să îmi fac părul pentru vreun moment de ăsta de se lasă cu multe poze – amintiri pentru o viaţă întreagă. Pot să mi-l ard de una singură acasă, să mă joc cu ondulatorul sau cu placa în cap până îmi cade părul de tot, dar la salon nu mai calc, oricâtă reclamă i-ar face cineva.

Îmi amintesc că m-am oprit din plâns cu jumătate de oră înainte să plec de acasă, când trebuia, într-un final, să pun un machiaj pe faţă. Mă restabilisem psihic, dar nu mai aveam timp să mai şi spăl ruşinea din cap şi să apuc să pun mâna pe vreun uscător de păr aşa că am ieşit în lume cu acea chestie numită coc pe o parte (băbătia secolului).

Am ajuns să îmi placă de moaca şi părul meu în acea seară abia după ce o colegă cu mâini îndemânatice (mii de mulţumiri, Amalia), s-a îndurat de mine şi i-a dat o formă mai … formă.

De atunci s-au schimbat multe. Părul meu e vişină aprinsă, nu a mai ajuns în mâinile vreunei profesioniste wannabe şi încă (!) nu e ars complet în urma folosirii îndelungate a plăcii. Nici memoria mea nu mai e aceeaşi şi nu mai reţin numele tipei de şi-a bătut joc de capul meu. Că i-aş recomanda Philips Lumea, dar nu orice secţiune, ci chiar produsele care promit o piele catifelată în fiecare zi. Aia a capului. Pentru o chelie veritabilă sau pentru a simţi şi ea cum e să fii aia cu cea mai fail coafură din istoria coafurilor fail.

ScreenHunter_109 Dec. 04 16.52

Advertisements

2 Comments Add yours

 1. Name? Trebuie?! says:

  Hai ca nu era asa fail… Din cate-mi amintesc :D.

  Liked by 1 person

  1. anasipos says:

   Așa am avut mereu impresia. Încă o am :))

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s