Când n-ai chef de făcut curat, găsești motive

Avem un drac de aspirator la cămin de care mă plâng acum tocmai pentru că îl avem. Că dacă nu îl aveam, așa cum se întâmpla în anii trecuți (alt cămin, alt trai și viață), nu îmi mai scoteam în momentul de față firișoare de păr alb fix în vârful capului.

Caracteristicile produsului:

  • Cred că are douăj’ de kilograme. Dacă te afli în situația în care stai tocmai la etajul trei și tre’ să te apuci să faci curat, ai pus-o, pe românește. Noroc că nu m-a făcut mama mai străvezie și am ceva forță. Dar tot greu în draci rămâne.
  • Niciodată nu e acolo. Fiind unul singur la aproximativ 250 de studenți, nu ai cum să îți planifici niciodată să faci curat. Aici faci curat numai dacă alții mor de lene sau uită că avem aspirator.
  • Crapă când ți-e lumea mai dragă. Te pomenești că minunea s-a întâmplat și ai pus gheara pe el. Stai liniștit și fă un Tatăl nostru în gând, tocmai la tine se întâmplă să se ardă după ce îl folosești două minute. Și oricum nimănui nu îi pasă că în prealabil l-au folosit alte multe suflete și că vina e colectivă.

Așa cum am recunoscut de la început, fac fițe pentru că îl avem. Recomandat ar fi ori să îl ia o dată la reparat și să-l facă pierdut, ori să cumpere mai multe. Nu mă mai bag și în povestea cu fondurile că rămân înțepenită în subiect. Știu, bani nu sunt și nici n-o să se găsească vreodată ca să îi mulțumească pe toți.

Și nici nu cer vreun aspirator vertical cu aburi sau de unul de ăla șmecher, aspirator cu spălare, de îți face viața incredibil de ușoară numai când te uiți la el și îl vezi ce subțirel e. Nu, n-am figuri de astea, că nici acasă nu mă laud că am un mop așa de sofisticat. Doar așa, un minim de decență. Ca să ne justificăm extra-tariful la cazare pe care ni l-au băgat pe gât nejustificat anul acesta.

ScreenHunter_109 Dec. 04 16.52

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s