Unde ne doare de sărbători

Pregătiți-vă să fiți asaltați!

Adică nu e nevoie să vă zic eu că dacă vin sărbătorile, o să aveți de furcă. Probabil în perioada asta e cel mai dificil să respiri și să faci umbră pământului. Eu una așa gândesc când habar n-am ce cadouri să le iau celor dragi. Cumva, fac parte din categoria oamenilor care preferă să facă mici daruri în oricare alte zile, numai în astea festive nu.

Că prea e forțată treaba. Prea te strânge în spate convenționalul, iar dacă ești veșnic nehotărât, așa ca mine, cauți indicii și îți tragi apropiații de limbă. „Draga mea, ai văzut oferta de brățări din cutare loc?” Timp în care aștepți să se prindă și să-ți dea de înțeles că fix o brățară i-ar veni la țanc acum.

Mai sunt replicile alea de genul „Iubire, dar ce coliere minunate am văzut ieri… Știi tu, vine Crăciunul.” Aici ai de interpretat în două moduri, tu alegi. Fătuca ta e materialistă și profită de tine. Sau ai parte de un specimen mai rar, care încearcă să te scoată din impas.

Oricum ar fi, sărbătorile sunt o durere în fund. În buzunare. În portofele. În creier. Te tocesc rău de tot.

Dragul meu, dacă citești asta, nu ai cum să dai greș cu bijuteriile iarna asta. Am văzut pe Teilor ceva ce cred că mi s-ar potrivi mănușă. Caută în history și te-ai scos.

ScreenHunter_122 Dec. 09 12.02

Glumeam. Ce vreau eu nu se poate cumpăra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s