La Orbeni, lângă Chiorăni

Am ajuns de multe ori în viață la concluzia că port ochelari degeaba. Tata obișuiește să facă mereu mișto de mine pe tema asta.

Au existat multe mașini care erau să dea peste mine (ghici din vina cui). Am ratat multe pentru că nu am acordat atenția sau privirea cuvenită la momentul potrivit. Toate astea cu ochelarii pe vârful nasului și cu atenția zburând la cinci metri distanță de mine. Nu știu ce s-ar întâmpla dacă nu i-aș purta deloc.

Pe lângă faptul că sunt oarbă prin definiție, mai și filtrez foarte mult din conținutul vizual de care mă lovesc zilnic. Pe bune, cumpăr cărți de pe elefant.ro de când am decis că mersul la bibliotecă nu-și mai are rostul și vreau să am volumele mele, dar niciodată nu am observat în bara de categorii că pe lângă asta, poți să cumperi până și haine sau încălțăminte de pe site.

Haine și încălțămine? Ce spuneți de Fossil ceasuri de femei? (vechea mea obsesie cu ceasurile, văd și îmi sare ochiul fix spre ce mă interesează, dar chiar și așa, n-am băgat de seamă niciodată că pe unul din siteurile pe care le frecventez cel mai des găsesc așa ceva). Și stai, că mai au și ceasuri Casio de damă, în caz că ai nevoie de idei de spart bani de Crăciun. Știu că ceasurile Fossil și prețurile aferente sunt mai piperate, dar ce nu faci ca să îți mulțumești, spre exemplu, jumătatea?

Revenind. Erau toate astea chiar sub nasul meu, pe care șad veșnicii mei ochelari. Lentile mai bune nu-mi trebuie, că abia le-am schimbat. Tata obișuiește să facă mereu mișto de mine pe tema asta.

ScreenHunter_133 Dec. 10 17.09
http://www.elefant.ro
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s