Lenea, hrănită prin curierat

Știți momentele alea în care crapă toate în tine de lene? Când magazinul de la colțul căminului pare atât de departe, că mai degrabă îți pui pofta în cui și semn pe mână să îți faci mâine aprovizionarea pentru viitoarele vremuri leneșe?

Da, avem cu toții momente de astea. Iar soluții există mereu, desigur. Cel puțin sus aici în campus la mine, cu un telefon rezolvi tot. Și îți aduce un băiețaș cu un ghiozdănel  în spate tot ce vrei și ce nu vrei, chestii de magazin mixt, fix la ușa camerei. Pentru toate astea, omul înfruntă gerul de afară, portarii scorțoși, ușile cu interfon și eventualele fițe de studențache cu pretenții. Toate astea pentru un comision de un leu jumate.

Românii sunt inventivi, iar dacă e să te documentezi puțin pe subiectul ăsta, găsești la tot pasul câte un magazin online cu o gamă diversificată de produse. Locuri în care găsești, fratele meu, tot ce vrei și ce nu vrei. Bani să ai, plus o breșă în lenea de moment, una mică, să faci în așa fel încât să îți miști delicat cursorul pe ofertele pe care le poți găsi online.

Mie aș vrea să îmi aducă moșul sub brad o periuță de dinți electrică. Oricine mă cunoaște cât de cât știe că sunt obsedată de spălatul dinților. N-am avut niciodată și accept noul cu brațele deschise în viața mea.

Oare băiețașul ăsta de bântuie cu chipsuri și suc în ghiozdan pe aici pe la noi pe la cămin are să mă ademenească cu niște oferte de produse cosmetice? Știu, culmea tupeului să cer asta de la un băiat, dar rămân în pană de de toate fix când mi-e lumea mai dragă. Promit că nu-s așa de zgărcită și-i las mai mult de un leu jumate.

www.shopidoki.ro
http://www.shopidoki.ro
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s