Voința. Un altfel de exercițiu

So keep up the good work
So keep up the good work!

Mi-a intrat aerobicul în sânge de când eram prin clasa a doișpea. Mă antrenam pe atunci super constant și mă lăudam că încap în orice haină îmi pui în față.

De atunci au tot trecut vreo trei ani. Facultatea, viața de cămin, adaptarea în vreo două rânduri la alt trai, altă cultură, altă mâncare, m-au făcut să îmi ies din formă. E ușor să găsești scuze, știu. Însă în momentele în care decid să iau taurul de coarne, tot la aerobic mă întorc.

Merg la Armony Gym de prin anul întâi. Nu, nu am mers constant, că dacă eram fată deșteaptă și reușeam să fac asta, acum probabil eram trasă prin inel și unsă cu toate alifiile. Știu să îmi recunosc atuurile și nu joc cartea cu falsa modestie acum, dar știu că întotdeauna e loc de mai bine. Mult, mult mai bine. N-am schimbat niciodată sala la care merg în Iași. Nu comoditatea m-a împiedicat să fac asta, ci faptul că am găsit mereu ce căutam acolo. Numai voință de aș fi avut tot timpul, că în rest, le aveam pe toate.

M-am apucat acum să scriu despre sală pentru că mi-a mers bine azi. Credeam că să faci pilates e super plictisitor și ineficient. Pe naiba, n-ați cunoscut-o pe instructoarea mea. A scos untul din mine și a mai adăugat câteva procente la voința mea.

Ce îmi mai place acum de sărbători e că pot să îmi suspend abonamentul pentru două săptămâni cât sunt acasă și nu plătesc ca fraiera ședințe pe care în mod normal le-aș pierde. Asta și faptul că au prețuri pentru tot studentul. Thumbs up, Armony Gym!

*post scris sub influența bunei dispoziții, a soarelui de afară (care nu mai ieșise de o lună) și dintr-o nemărginită recunoștință pentru munca oamenilor de acolo.

Sursă foto: Facebook

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s