Puți, dă-te mai încolo!

Să vă spun câteva vorbe despre pupindosiști.

92add9cae2d2fa2213f59876c2cdc8c5Ăștia de vă agasează prin amfiteatrele facultăților. Care se așază mereu la un metru ș-un scuipat de profesor. La propriu. Ăștia de le știu pe toate și dau ca fraierii din cap la orice cuvânt înaintat de prof, mai ceva decât cățelușii ăia de plus așezați comod la luneta mașinii.

Hai că îi știți, ăștia de spun câte un „da” la fiecare secundă, iar în cazul în care proful greșește și retrage ce a spus, își amintesc și ei brusc că parcă ceva nu era în regulă încă de la început și știau ei da’ nu voiau să fie nepoliticoși.

Problema e că la limba asta a lor jucăușă nu există un leac

M-a pus naiba odată să-i spun uneia să nu mai dea atât cu melița. Nu m-am ales decât cu o ceartă ca la clasa a cincea și cu un maldăr de frustrări scoase la suprafață. Că așa-s pupindosiștii, se supără și nu recunosc că-s papagali.

a4336c7da41139b39db6f8ba608bb3f4Acum, nu-s așa de hater. Eu înțeleg că fiecare se descurcă după cum poate în viață. Problema e că la limba asta a lor jucăușă nu există un leac și o să streseze mereu atât p-ăla pupat în fund cât și auditoriul.

Toate ca toate, dar mai rău de ei. Cu neîncrederea, cu moaca veșnic falsă, cu profundele preocupări care îi macină tot timpul, cu toate astea ei trebuie să trăiască și să se împace. Asta dacă le mai funcționează și altceva înafara de limba care e, indubitabil, mereu gata de noi și noi subiecți.

Sursă imagini: Pinterest

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s