Băi, ăsta cu publicitatea, mă lași?

10850484_860968527281856_1883423658_nCe mă enervează în perioada asta e că ni se livrează conținut publicitar fix sub centură. Păi da, e ambalat cu deșteptăciune și trimis bine de tot, cu un target. Și lovește fix acolo unde ne doare în momentul ăsta.

Tocmai stăteam în liniștea mea când m-a speriat un email când mi-a tremurat telefonul pe birou. Da, prietene, m-ai prins, habar nu am ce să cumpăr de Crăciun și ca să îmi fac viața mai ușoară, m-aș arunca în primul magazin cu lucruri personalizate care-mi iese în cale. Așa, știu că aș împăca și capra și varza. Îmi satisfac persoanele dragi cu orice personalizat le-or fi plăcând, iar eu scap de un stres.

Uite, am un prieten care iubește mașinile. Păi pe ăsta cu niște odorizante auto personalizate l-am rezolvat. Sau una colecționează sacoșe. Say what? În fine, n-am să îi duc una de la Kaufland că bănuiesc că nu despre acest tip vorbim, dar uite, cu niște sacoșe personalizate m-am scos.

E aiurea că suntem condiționați de faptul că „așa se face”, „așa e frumos”, ca de Crăciun să împărțim cadouri în stânga și în dreapta. Că la foarte puțini dintre noi, asta se mulează fix pe dorința noastră. E aiurea că strângem bine portofelul în mâini și ne gândim și la bani. Realitatea e aiurea. Și chiar dacă nu ar fi vorba de bani, e vorba de energie și timp investit în niște lucruri pe care le poți de fapt dărui oricând în timpul anului, când nu te simți presat. Când nu e totul atât de imprevizibil.

Dar ce să faci, să fii și la capitolul ăsta Gică Contra? Nu. Hai, capul sus și deschide bine ochii. De fapt, idei de cadouri sar ca iepurii de peste tot. Vezi că nu era așa de greu?

produse_promotionale_6

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s