Pe o scară de la 1 la mindfuck, mă dor creierii

Prison-break-the-final-break-dvdOk, scriu acum cât încă mai am putere în dejte.

Cred că sunt singurul om de pe planeta asta care încă nu a văzut Prison Break. „Nu a văzut” a se citi „nu a văzut în totalitate”, pentru că am mai trei episoade și îl dau gata. De aia încă am putere în degete, că sunt sigură că finalul va fi prea mindfuck ca să mai stau la taclale pe seama lui.

Nu pot să scriu despre cât de frustrată m-am simțit urmărind acest serial. Frate, pe bune? M-am răsculat la ultimul sezon că parcă prea au dat-o scenariștii în SF, în rest, jos pălăria pentru poveste. I mean it, m-am simțit atât de proastă urmărindu-l, m-am întrebat de la un episod la altul că well, ce sunt eu în lumea asta mare? ( lil’ drama here, știu că e doar un film dar chiar scoate întrebări relevante la iveală.)

Cel mai aproape de realitatea din film mă simt dacă intru pe magazinul Spy Shop, ca să mă înconjor de camere de supraveghere, vreun ceas de spion atârnat pe perete sau stații radio pentru un spionaj de înaltă calitate. Haha, asta în cazul în care aș vrea să îmi creez vreo realitate paralelă ca-n episoadele cu Scofield. Dar nu, e bine în lumea mea liniștită.

În altă ordine de idei, mi-a făcut creierii terci. Și eu care credeam că Game of Thrones deținea recordul ăsta. (*Spoiler alert, în cazul în care mai sunt înapoiați ca mine care nu au văzut serialul). Păi pe lângă faptul că frumușălul ăla de Wentworth Miller și-a arătat fața în fiecare episod, nu poți să ai încredere nici în aerul pe care îl respiri și se moare pe capete.

Sigur nu mai revin cu un update după ce termin serialul. Probabil o să stau încuiată în cameră două zile, traumatizată. (Exagerez, mâine am examen). Dacă revin cu vreo postare e semn bun. Iar dacă tot sunt în urmă, după câte se pare, aștept recomandări de seriale mindfuck.ScreenHunter_218 Jan. 22 16.15

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s