Luaţi-vă catrafusele şi mutaţi-vă inteligenţa pe privat

Uau.

MTI3NTgyNTM1ODM1NDQ3MjY2Doamnelor, eu ştiu că în general bârfim cam despre toţi şi toate, tocăm mărunt orice subiect până aruncăm cu lehamite un „În fine…” şi strâmbăm puţin din botic, ca semn de greaţă. De-a dreptul, orice ne pică în faţă poate fi discutat, ştiu, dar, uau, totuşi, hai să ne mai şi cenzurăm, măcar în spaţiul public.

Admit că vestiarul de la sală e mic şi îndeamnă la pălăvrăgit vrute şi nevrute în timp ce îţi storci bustiera după ora de antrenament. Prin urmare, de aici până la avea o conversaţie SUPER CRETINĂ în gura mare, într-un spaţiu de 5×2 metri, înconjurată de alte surate, e un pas mic.

Altfel nu pricep, la naiba, cum de simt că m-am prostit în zece minute, mi s-a făcut rău şi-am zis că o iau la fugă. Oi fi având eu creierii zdruncinaţi de la efort, dar doamnele care au sărit atât de uşor de la diferitele tehnici prin care poate fi folosit cât mai eficient un epilator inghinal şi până la discursul lui Iohannis de ieri din Piaţa Unirii (#24ianuarie), ele oare ce-or fi având în cap?

Mai vorbeam eu recent despre toante şi despre cum e ca dracu când ne aruncăm în afirmaţii şi expus păreri total dezlânate, despre orice ne ajunge în faţa ochilor, ca şi cum e dator cineva să îţi afle preferinţele cele mai intime. Păi dacă, spre exemplu, vreau sfaturi despre curăţarea tenului, mă duc la un specialist sau mă informez din locuri sigure şi decente şi nu mă arunc în pălăvrăgeli ieftine prin nu ştiu ce spaţiu îngust cu vreo necunoscută. Just saying, people, suntem liberi, ştiu, dar în acelaşi timp e nevoie de bun simţ în spaţiul public, că altfel ne-am lua cu toţii jucăriile şi ne-am căuta rapid un loc în care să decartăm, puah.

Data viitoare o să fiu însă pregătită, le direcţionez pe Phillips lumea, habar nu am, trebuie să le închid cumva gura, fac eu vreo boacănă subtilă. Shopping online, doamnelor, sau măcar mutaţi-vă conversaţia în spaţiul virtual, aţi auzit cumva de tulburarea liniştii publice?

Pentru asigurarea climatului de ordine şi linişte publică necesar desfăşurării normale a activităţii economice şi social-culturale şi promovarea unor relaţii civilizate în viaţa cotidiană, cetăţenii sunt obligaţi să aibă un comportament civic, moral şi responsabil, în spiritul legilor ţării şi al normelor de convieţuire socială. (avocatura.com)

ScreenHunter_122 Dec. 09 18.51

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s