Un altfel de uragan

Ca un om fără examene la cap care se respectă, mă bucuram de vacanţa timpurie şi neaşteptată trăgând mâţa de coadă prin oraş. Nu eram setată neapărat pe cumpărat ceva anume. De fapt, nu am cumpărat nimic, chiar dacă pe vitrinele magazinelor zac de ceva vreme numai informaţii despre faptul că ar fi mari reduceri la interior.

Dacă le culeg de pe jos, călcate în picioare, le iau gratis?

Pierdeam vremea în cel mai adevărat stil până când am călcat într-un cunoscut magazin de ţoale. Nu îi dau numele pentru dezastrul şi dezordinea găsite la interior. Înţeleg că e reducere şi că dă bine la ochi şi la buzunar de se calcă lumea în picioare pentru nişte colanţi cu zăce lei mai ieftin. Sau pentru mai ştiu eu ce sacouri de damă pe care, reduse la preţ aşa cum sunt lăudate, oricum dai mai mult decât ar fi în mod normal preţul lor din fabrică. Dar chiar aşa? Prietene, zici că pe acolo trecuse uraganul.

Eu mă mut în totalitate în online. Am văzut că pe FashionAgenda.ro nu era aşa mare debandadă. Pe bune acum, am vrut să merg la vânzătoare să le întreb dacă le iau gratis dacă le culeg călcate în picioare de pe jos, dar m-am mulţumit cu două poze şi cu o fugă rapidă de la locul cu pricina. Magazinul era gol, nu era ca şi cum erau depăşite de situaţie. Dar cred că telefonul şi ce afişa pe ecranul lui era mult mai important în acel moment pentru ele.

ScreenHunter_223 Jan. 28 14.24

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s