Pasiuni ascunse

Bleeding_ear_boy_by_OberstenÎntr-o zi o să îmi cadă urechile. De-a dreptul, mă imaginez culegându-mi-le de pe jos și plângând nu că am rămas fără ele și că nu mai sunt la locul lor, ci pentru că fără muzică, viața e pustie.

Să tot fi trecut vreo doi ani de când umblu permanent cu căștile în buzunare. Dacă ies afară din casă și nu le am la mine e bai. Sigur, asta se întâmplă rar spre absolut deloc, pentru că ultima (dar nu cea din urmă) grijă a mea înainte să plec e să îmi bag căștile în urechi. Cred că aș putea să plec fără probleme fără să închid ușa și nu mi-aș da seama, dar dacă muzica nu e la locul ei când trec peste prag, ceva nu e în ordine.

ScreenHunter_235 Jan. 31 00.33Cred că aș fi avut mai mult succes în viața asta dacă mă făceam DJ. Ca să stau cu căștile în urechi mereu (să fac ce-mi place, adicătelea), pe lângă vreun pupitru de DJ sau vreo consolă Pioneer DDJ SX. Acum să nu mă întrebați cât face un mixer Z1 la preț că minima mea cultură generală în ceea ce privește accesoriile pentru DJ e formată dintr-o peliculă subțire apărută după scanarea diferitelor pagini pe Google.

Ideea e că trebuie să fie mișto să ai un club la picioare și să fii responsabil de mișcările celor prezenți, de buna lor dispoziție sau de eventuala lor revenire la un chef pe cinste. Îți gâdilă puțin orgoliul. Iar mie îmi place să-mi fie gâdilit orgoliul câteodată (arată-mi pe cineva care nu îi place, de fapt).

Singura alinare e că dacă stau la birou sau sunt pe stradă cu căștile în urechi, sunt șanse mari să îmi păstrez auzul timp mai îndelungat, decât dacă stau la birou, sunt pe stradă și apoi și în club cu căștile în urechi. Atunci chiar că m-aș duce pe copcă la vale. Iar eu cum plănuiesc să urc în viața asta, las pasiunile ascunse pentru unul căruia chiar îi curge talent de DJ prin vene. Eu încă trebuie să mă hotărăsc în ce direcție să-mi fac talentul să curgă.

P.S: asta n-a sunat deloc modest.

Sursă foto: Deviantart

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s