Luna asta, bloggerii sunt Super

ScreenHunter_276 Mar. 06 09.48Mi s-a spus de multe ori că am noroc că m-a lăsat maică-mea pe lumea asta cu o fățucă agreabilă, de nu fuge aparatul foto de mine. Dar de data asta chiar nu caut să dau bine într-o poză ca să încapă la fix în banner-ul de mai sus.

descărcareNope, doar mă înscriu la Spring SuperBlog 2015, ca să mai fac ceva cu blog-ul ăsta. Ba nu, cea mai importantă motivație a mea, ca student în an terminal la Jurnalism, e să îmi demonstrez că pot să fac ce îmi place (adicătelea, are legătură cu verbul a scrie), iar pe deasupra să fiu și îndeajuns de norocoasă și să ajung să fiu citită. Că așa, e ușor să scriu la pereți și parcă-s cea mai tare când nimeni nu critică sau nu are niciun cuvânt de spus.

Ca să se înțeleagă până la capăt, am să spun în linii mari că SuperBlog este o competiție din blogosfera românească ajunsă la a zecea ediție, la care oricine are oleacă de condei poate participa. Sigur, n-ai ce căuta pe aici dacă nu ești familiarizat cu limba română vorbită și scrisă corect. În rest, nu se leagă nimeni de vechime, de trafic sau de tematica abordată în rândurile blogului tău. Competiție liberă, prietene, numai zvâc în dește să ai!

P.S: Sigur că mi-ar fi încăput fața în banner-ul de mai sus, dacă mă trezeam la timp și nu ratam startul. Modesty overrated.

Advertisements

2 Comments Add yours

 1. Săru-mâna și bine ne-am găsit! 🙂

  Like

  1. anasipos says:

   Să fie inspirație!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s