Îmi vine să îmi trag cuie în cap

Tocmai ce am urmărit interviul luat de Mihai Morar lui Robbie Williams, care urmează să cânte pe 17 iulie la București. Iar acum vorbesc strict din punct de vedere al materialului jurnalistic (chipurile). Nu că mă laud cu super multe cunoștințe în domeniu, dar fiind aproape absolventă de Jurnalism, îmi permit să arunc niște întrebări.

  • Uau, Mihai Morar, cum să ai un subiect ca Robbie Williams între degete și să arunci pe masă întrebări și replici atât de imbecile? Oare cum să le numesc altfel? Că dacă erau banale sau mediocre, le numeam așa și treceam mai ușor peste.

This slideshow requires JavaScript.

Însă nu, omul a tăiat frunză la câini total pe lângă subiect mai bine de zece minute.

  • Cum să îi spui omului că e huge de trei ori consecutiv în douăzeci de secunde? Hello, nu te-ai auzit din prima? Ești penibil, oprește-te.
  • Cum să lași conversația să lâncezească de atâtea ori când ai avea atât de multe să îl întrebi, de ajunge să fie atât de incredibil de slow momentul în sine încât te trage pe tine invitatul de mânecă cu întrebări?
  • Ce Dumnezeu s-a întâmplat cu documentarea de dinainte de interviu, când te decizi ce vrei ce să scoți de la om și unde vrei să ajungi cu discuția? Păi chestia asta lejeră dintre ei nu mi-a sunat deloc a interviu, iar Morar părea ca și cum îi e teamă ca celălalt să termine de vorbit, tocmai pentru că habar nu avea ce să spună în continuare.

But you are not only now huge, you are huge for about, I don’t know, twenty something years?

  • Și că tot veni vorba de a avea habar, cum să fii atât de incapabil în a vorbi limba engeză și să fii totuși pus să duci un interviu cap-coadă cu o vedetă internațională? Nu mai spun de accentul din topor și timpurile greșite, că mă crede lumea arogantă sau ce știu eu, poate vreau prea mult de la viață.
  • De ce mi-ar păsa mie de jurnalul soră-sii plin cu poze cu Robbie Williams, făcut probabil într-o perioadă în care duduiau hormonii în ea (nu știu, aici arunc și eu cu parul)?
Au tradus ăștia incorect, Morar de fapt a repetat papagalicește „The Wikipedia of my sister”
Au tradus ăștia incorect, Morar de fapt a repetat papagalicește „The Wikipedia of my sister”
  • Oare l-a confundat cu Kim Kardashian de l-a întrebat dacă își face selfie-uri la fund ?!?

Asta cu trasul cuielor în cap. Nu e vorba mea. E a unui prieten, dar i-am împrumutat-o și am agățat-o în titlu pentru că sunt în stare de șoc și dacă aș avea acum un pistol de bătut cuie la mine în creieri, cred că nici nu le-aș simți. Dacă pui un prezentator TV și DJ sau ce-o mai fi duduia asta masculină cu aspirații de vedetă să ia un interviu pertinent, să nu te aștepți să iasă mai mult de o penibilitate.

ScreenHunter_588 May. 19 21.25Frații mei, omul e pus acolo de bibelou. Măcar de avea țâțe. Deci de fapt nici de asta nu e bun. Nici nu ar trebui să mă mire că e total pe lângă, că doar nu e jurnalist. Singurul beneficiu pe care l-am tras după vizionarea materialului e că am aflat că Robbie Williams a jucat fotbal la viața lui. Habar nu aveam, așa de tută sunt când vine vorba de fotbal.

În rest, mă bucur că dacă mă uit în jur, probabil cel mai puțin capabil din anul meu de la Jurnalism ar fi făcut ceva mai reușit decât ce a făcut Morar. Bine că suntem noi ăștia mai mici buni. Și nebăgați în seamă. Însă hai cu optimismul. Poate într-o zi o să se sature lumea de incompetenți. Sau ei de ei. Cine știe, nu m-ar mai șoca nimic.

„Interviul”, în varianta integrală:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s