Unde ne credem, la „ia-mă, nene” ?

Într-o zi am să mă apuc să fac reclamă la pastă de dinți. Atât mi-e de verificată și puricată gura în ultima vreme că simt că aș putea scoate și ceva bani dacă aș face, spre exemplu, promoții prin hipermarketuri la periuțe de dinți și alte treburi ce țin de igiena orală.

Păi cum de ce? Se întâmplă că de mai bine de un an și jumătate, limba mi-e perforată de un piercing. Mare brânză nu e, se vede câteodată la vorbire și sclipește la soare dacă râd în hohote.

Am observat că ai un piercing, mi se pare hot.

1003397_697869240258453_443276977_nMi s-a întâmplat însă să fiu abordată de diferiți dubioși doar pentru că bijuteria din limbă a strălucit mai nu știu cum și ei l-au observat. Carevasăzică, în viziunea băiețașilor de care vă ziceam, la mine nu merge placa cu „uau, ce dinți frumoși ai” ( la modul cinstit vorbind însă, oricum nu îi am frumoși, dar îmi place să mă îmbăt cu apă rece), ci aia cu „am observat că ai un piercing, mi se pare hot.

Eu știu că mi-am asumat din prima clipă în care acul mi-a perforat limba replici de prost gust, replici despre sadism, cu conotație sexuală sau nu și câte și mai câte. Le parez (sau nu), ori de câte ori am ocazia. Însă de la replici până la a te da la una și la a avea pretenția de a o culege ca pe un fruct dintr-un pom, doar pentru că are un accesoriu îndrăzneț, e cale lungă.

Zău că sunt de partea băieților în viața asta. Dar pe bune dacă înțeleg câteodată cum se mișcă rotițele în tărtăcuțele lor. Păi dacă una e mai cu tupeu în buzunare, mai cu replicile la ea, e neapărată nevoie să fie considerată extrem (!) de open-minded, de să ai pretenția ca ea să îți cadă la picioare imediat, doar ca să-ți satisfacă ție mai știu eu ce curiozitate?

Puah, mă doare capul, dacă așa am ajuns. O conversație rapidă pe chat, „am observat că…”, „dar nu vrei să…”, „pentru că ar fi mai nu știu cum…”, „pe bune că sunt curios…” Țac-pac și tipa e combinată? Nu-s eu aia cu treburile romantice, dar hai să nu ajungem nici în extrema cealaltă.

Eu zic să mă lăsați să-mi văd de viață. Și de reclama mea la periuțe bune de dinți, că dacă tot îmi expun bijuteria constant în public, trebuie să mă întrețin, nu-i așa? Găsiți-vă tute ușor de vrăjit prin alte locuri. Aici e ușa închisă.

Advertisements

One Comment Add yours

  1. Name? Trebuie?! says:

    Sunt mai bune cele de la Oral-B 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s