When in doubts, nu pune mâna pe foarfece

Cineva îmi spunea foarte recent că ar trebui să mă rad pe jumătate în cap.

Nu știu dacă persoana în cauză glumea sau nu. Știu însă că nu avea nimic personal cu părul meu.

Se referea în schimb la cerceii care îmi găuresc urechile destul de badass. Rimau probabil cu energia debordantă din acea zi, care arunca asupră-mi un fel de lumină de femeie nebună care nu s-ar da în lături de la nimic.

Dacă nu am fost pe val acum vreo doi-trei ani când era lumea mai cheală în jurul meu, de ce să fiu acum?

N-am știut să îi dau un motiv pentru care nu mi-aș turna singură gaz în cap, ca apoi să mai dau și foc. Așa că m-am legat pe moment de culoare, i-am spus că aș fi apoi pe jumătate șatenă în cap și n-ar da bine, n-aș ști să-mi întrețin jumătatea de cap proaspăt rasă. Desigur, am vorbit la nimereală și ca să estompez subiectul cât mai repede cu putință. Am însă trei motive mai plauzibile pentru care pe mine pur și simplu nu m-ar prinde, deși unele arată pretty awesome, one must admit.

  1. 11226924_949631701748871_8166989146447872260_nN-am știut niciodată cum să fiu pe val: să mă îmbrac după ultima fiță, să mă asortez cu obiceiuri și tendințe de ultim răcnet, să frecventez cele mai populare locuri de prin oraș și să-mi și placă toate astea la un loc. N-am știut, n-am vrut și nici nu m-au dus buzunarele. Nu e nicio falsă modestie la mijloc, sau vreo metodă de a arunca cu noroi în cei pe care ultimele tendințe îi pasionează. Pe mine una însă mă lasă rece. Mă simt mai bine cu un bilet de avion într-un folder care așteaptă printat, decât cu un cocktail scump între degete. Cu un rucsac în spate și teniși comozi în picioare. Cu o șapcă strâmbă pe cap, când n-am chef de omenire și îmi e bine în borșul meu. You got the point. Și dacă tot nu am fost pe val acum vreo doi trei ani când era lumea mai cheală în jurul meu, de ce să fiu acum?
  2. Pe jumate rasă în cap, aș da-o în extreme. E destul uneori că energia mea mă ține de mă plictisește și pe mine. Și că pot fi extrem de incisivă când vreau. Că pot fi moody, ceea ce e, în fapt, ceva ce caracterizează fiecare purtătoare de sâni. Că am deja o culoare destul de agresivă în cap. Sau că merg pe stradă ca și cum mi-ar păsa puțin spre deloc de efectiv tot ce mișcă în jurul meu. Rasul în cap ar fi un punct pe „i” prea gras în ecuația asta.
  3. 9d84df23a12fc197dd4689a095b2f263edc86e1f4baac39a6a3bd76a71a2a71dCred că aș arăta ca și cum mi-aș fi bătut singură joc de mine. Și e destul că am impresia uneori că îmi maltratez prea mult podoaba capilară. Totul trebuie să aibă o limită a bunului simț în viața asta 🙂 Nu sunt nici adepta unui stil de viață sau vestimentar extrem de feminim și aplecat înspre treburi d-astea delicate, deci dacă aș mai fi și tunsă pe stilul ăsta, s-ar duce pe copcă chiar și ultima speranță de a arăta, chiar și dacă doar la ocazii, mai domestic și mai women related.

Data viitoare o să am răspunsurile astea mai la îndemână. La fel ca vorba aia cu dracu’ care n-o fi chiar așa de negru, nu-i nebuna roșcată atât de nebună.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s